AA

Hírek

A magyar gazdaság digitális teljesítménye sokáig elmaradt a fejlettebb országoktól. Az Európai Bizottság (DESI 2024 - Eurostat) által közzétett legutóbbi vállalati digitalizációs mutatók szerint most már kijelenthetjük, hogy a trend megfordult és ...
A Német Autóipari Szövetség (VDA) által összegyűjtött és július második felében nyilvánosságra hozott adatok alapján „a nemzetközi autóipari piacok az év első felében többnyire pozitívan alakultak”.
A Magyarok Kenyere Program keretén belül a Magyar Coeliakia Egyesület az AMUREX GM Hungária Kft.-vel együtt meghirdeti az év Gluténmentes Kenyér- és Péksütemény versenyét 2024 évben is.
Németország gazdasági teljesítményének változása már a múlt év utolsó negyedévében is elmaradt az euró-övezet átlagától, s ez az idén sem az első, sem a második negyedévben sem volt másképp.
Az elmúlt évek válságai megviselték a német gazdaságot. Különösen a magas inflációs ráta és a megemelkedett energiaárak jelentettek kihívást a magánháztartások és a vállalatok számára. A szakértők a munkaerőpiac jövője miatt is aggódnak.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
2024. július 18-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Központi Statisztikai Hivatal jelentős együttműködési megállapodást kötött, amely célja a Magyarországon működő vállalkozások versenyképességének javítása és a vállalkozások széleskörű ...
Az MKIK 2024. május 30-án megtartott Küldöttgyűlése megválasztotta a következő négy évre az Országos Választási és Jelölő Bizottság tagjait és elnökét. Dr. Balog Ádám elnök vezetésével a Bizottság 2024. június 27-én megtartotta ...
X public.szechenyi.title